Skolebladet BLANK

BLANK – SGY’s eget skoleblad

“BLANK er et skoleblad, hvor dem, der brænder for at skrive, kan mødes og få lov til at udgive deres tekster. Bladet gennemgår i skrivende stund en række ændringer – heriblandt den fysiske størrelse af bladet. Vores vision er, at et fysisk mindre blad vil gøre det mere attraktivt at samle det op og læse det spændende indhold. Derudover kommer der flere blade, så BLANK igen kan blive en fast del af skolens inventar og det stolte udvalg, det startede med at være.”

– Chefredaktører, Charlotte R. Håkansson og Emma K. T. Andersen

BLANK er Støvring Gymnasiums skoleblad. Det første blad udkom tilbage i foråret 2014, siden da er BLANK trofast blevet udgivet et par gange om året. BLANK er hundrede procent elevstyret. Det er SGY-elevernes stemme på gymnasiet. Bladet indeholder alt fra interviews, ”spottet” og elevproduceret poesi til diverse guides. Sagt på en anden måde er BLANK en bred vifte af indhold, der er noget til enhver smag.

-Tidligere skribent, Stine Krabsen Abildgaard

BLANK er nok et af de stolteste udvalg. Vi er fuldstændig elevstyret og helt uafhængige. Vi brænder for, at formidle alt fra provokerende debatindlæg til lækre opskrifter. Det vigtigste for os er, at nå skolens elever. Vi er selvfølgelig taknemlige for, at undervisere, medlemmer i bestyrelsen m.fl. også læser med. Men vores fornemmeste opgave er, at give skolens elever inspiration og stof til eftertanke. BLANK er det friske indslag, der spinder tråde mellem alle klasser, årgange og typer af elever. Vi er enormt stolte over vores arbejde, og jeg håber du bliver fristet til at bladre vores magasiner igennem engang.

-Tidligere chefredaktør, Linea Winkler

Sommer 2020 Marts 2020

Er du interesseret i at være journalist for BLANK skal du blot kontakte en af redaktørerne. Der er altid plads til flere!

I BLANK tager vi til enhver tid imod kreative, politiske, kunstneriske indlæg osv. – også fra elever, der ikke er en del af hovedredaktionen. Sidder du derfor inde med noget godt, skal du være velkommen til at sende det til sgyblank@sgy.dk – enten med navn eller anonymt. Indlæg modtages med kyshånd og vil derefter blive udgivet i den kommende udgave af BLANK.