Skolebladet BLANK

BLANK – SGY’s eget skoleblad

BLANK er Støvring Gymnasiums skoleblad. Det første blad udkom tilbage i foråret 2014, siden da er BLANK trofast blevet udgivet et par gange om året. BLANK er hundrede procent elevstyret. Det er SGY-elevernes stemme på gymnasiet. Bladet indeholder alt fra interviews, ”spottet” og elevproduceret poesi til diverse guides. Sagt på en anden måde er BLANK en bred vifte af indhold, der er noget til enhver smag.

-Skribent, Stine Krabsen Abildgaard

BLANK er nok et af de stolteste udvalg. Vi er fuldstændig elevstyret og helt uafhængige. Vi brænder for, at formidle alt fra provokerende debatindlæg til lækre opskrifter. Det vigtigste for os er, at nå skolens elever. Vi er selvfølgelig taknemlige for, at undervisere, medlemmer i bestyrelsen m.fl. også læser med. Men vores fornemmeste opgave er, at give skolens elever inspiration og stof til eftertanke. BLANK er det friske indslag, der spinder tråde mellem alle klasser, årgange og typer af elever. Vi er enormt stolte over vores arbejde, og jeg håber du bliver fristet til at bladre vores magasiner igennem engang J

-Tidligere chefredaktør, Linea Winkler

Efterår 2018 Sommer 2018

Redaktionen består af:

Jakob Frank Mogensen, 2.x

Stine Abildgaard 3.a

Lasse Skovsager Øster, 3.c

Rikke Tinggaard, 3.c

Benjamin Rahr Hyllebjerg Thomsen, 1.c

Jacob Amtrup Hansen, 2.a

Er du interesseret i at være journalist for BLANK skal du blot kontakte en af redaktørerne. Der er altid plads til flere!

I BLANK tager vi til enhver tid imod kreative, politiske, kunstneriske indlæg osv. sidder du derfor

inde med noget godt, skal du være velkommen til at sende det til en af de ovenstående. Dette vil derefter blive udgivet i den efterfølgende udgave af BLANK.

Læs tidligere udgaver af BLANK her

Februar 2018 Jul 2017