Futsal 2017

Futsal 2017

Torsdag den 9. februar blev der spillet indledende runde i turneringen DM Futsal 2017. Fra Støvring Gymnasium stillede vi som tidligere op med et pige- og et drengehold, og med pigernes 2. plads ved finalestævnet sidste år, var der meget at leve op til.

Efter en lidt blandet start var det fortsat muligt for pigeholdet at sikre sig avancement til finalespillet med en sejr i sidste gruppekamp. I en tæt kamp med mange chancer til modstanderen fra Aalborghus Gymnasium fik SGY’s piger kort før tid pludseligt den forløsende scoring, og da Aalborghus ikke formåede at svare igen, er pigerne igen i år repræsenteret ved finalestævnet i Vejle den 1. marts.

Drengeholdet spillede første kamp mod gruppens formodede stærkeste modstander fra Viborg og vandt denne kamp med 1-0 efter en disciplineret og hård fight. Herefter var konceptet klart: stenhårdt arbejde og hyppige udskiftninger blandt holdets 10 spillere. Inden sidste kamp havde holdet endnu ikke tabt, men de skulle, ligesom pigerne, vinde kampen for at komme i finalerunden. Og her gentog historien sig: En 1-0 sejr. Denne gang over Aalborg Katedralskole. Dermed deltager drengene også ved finalestævnet i Vejle. Flot!