Renovering af skolen er slut

Renovering af skolen

En lang periode med flere renoveringer i bygningen er nu afsluttet. Det startede med at vi etablerede arbejdspladser til alle lærerne. Så fulgte renovering af lærerværelse, derpå gik vi igang med tiltrængt fornyelse af elev-toiletter og en etablering af elevarbejdspladser i grupperum og 500-fløj.

Det hele er nu afsluttet. Det blev markeret ved en lille formel ceremoni fredag formiddag, hvor Adam og Sara som repræsentanter for bygningsudvalget – traditionen tro – klippede den røde snor som symbol på at nu er også grupperummene på plads.

Der var en stor tak og blomster til pedellerne Max og Bo, der har stået med alt det praktiske – herunder styring af håndværkere, der igennem mange måneder er gået ind og ud af bygningen.

Vi havde også inviteret  Tracey Lowe Museth-Gregersen, der har været den, der har designet lærerværelset og grupperummene. Hun har haft en rigtig svær opgave, på den ene side ønskede vi en nytænkning, på den anden side havde vi noget, vi var glade for. Vi dybt imponeret over hendes løsningsforslag og for resultaterne, hvor vi har fulgt Tracey’s skitser og ideer fuldstændigt. Tracey fortalte kort om sine visioner ved samlingen fredag. Og hun var efterfølgende rundt for at se, hvordan hendes tegninger er blevet realiseret. Der var naturligvis også en stor tak og blomster til Tracey.

Hvad så nu? Jo, vi er færdige. Men nye behov banker alligevel på døren. Jeg kan se at endnu et par personalegrupper har et behov for at få gennemtænkt deres lokaleudfordringer. Rengøringspersonalets rum i 500-fløjen er aldrig blevet renoveret, nye ønsker og behov er naturlige. Og så har vi i ledelsen et stort behov for et møderum, hvor vi i fortrolighed kan tage en samtale med ansatte, elever og forældre. Begge behov bliver næste prioritering.

– Jens Nielsen, rektor