Valg af ny elevrådsformand

Så er der blevet afholdt formandsvalg for elevrådet på SGY!

Vi har oplevet valgplakater, kaffeuddeling og æbleskiver an mass. Valget blev fredag afsluttet ved de obligatoriske valgtaler. Valget stod mellem Oliver Vang 2.d og Julie Frisgaard Pedersen 1.c. Begge parter diskede op med nogle formidable taler. I det efterfølgende modul blev der over lektionen afholdt en afstemning, som endte med at Oliver Vang 2.d bliver elevrådets nye formand.

Herefter mødtes vi i elevrådet, og her tog Julie Frisgaard Pedersen 1.c næstformandsposten. 

Som afgående formand vil jeg gerne sige tak for to rigtig gode år i formandskabet, og for alt, hvad det har ført med sig. Det har budt på meget forskelligt – alt lige fra gratis bordfodboldborde til revidering af forskellige handleplaner. Alt i alt har alle disse arbejdsopgaver og forskellige valg dog været med til at give mig en helt masse erfaring, som jeg kan tage med videre. Desuden vil jeg gerne sige tak til Oliver og Jens for et fantastisk år, med mange hyggelige møder på kontoret. 

Slutteligt vil jeg gerne sige tak til alle eleverne for at have støttet så meget op om mig, og så håber jeg, at i vil tage godt imod det nye formandskab når de tager over d. 1. januar.

– Jakob Rossander Kristensen 3.x, afgående elevrådsformand