Om SGY

Støvring Gymnasium

Støvring Gymnasium ligger i Himmerland 22 km syd for Aalborg. Skolen er stadig en ung skole med ca. 500 elever og 50 lærere. På SGY har vi en tradition for at fastholde en høj faglig kvalitet og dyrkelse af de kreative og musiske emner.

Bestyrelse og dokumenter Organisation

Ferieplaner

Se ferieplanerne her.

Skoleåret 2019-20 Skoleåret 2020-21

Skolens kantine

Støvring Gymnasium har sin egen kantine som bestyres af Jette Jacobsen og Helle Faber Østergaard. Her fås både varm mad, forskellige sandwich, salatbar, frugt og lign. Den er åbent mandag-fredag fra kl. 8.30-13.25.

Læs mere

Studievalg Nordjylland

Bliv klogere på din videre uddannelse efter gymnasiet. Vi har vores egen vejleder fra Studievalg, Vita Schou, som kan hjælpe med at skabe overblikket.

Læs mere

Forsikringer

Støvring Gymnasium har ikke nogen forsikring, der dækker elevers ansvar. Skolen har heller ikke tegnet ulykkes- eller tyveriforsikring for eleverne. Det er derfor op til familierne selv at overveje, hvilke former for forsikringsdækning man ønsker.

I forbindelse med udlandsrejser er det gule sygesikringsbevis ikke tilstrækkeligt. Hjemmet skal sikre, at eleven har en rejseforsikring, der også dækker hjemtransport ved alvorlig sygdom/tilskadekomst.

Skolens bibliotek

På SGY har vi vores eget bibliotek, som er åbent hver dag fra kl. 8.30-14.00.

Læs mere her