Besøg fra Spanien

Besøg fra Spanien

En vellykket og begivenhedsrig uge med vores spanske venner fra Pozoblanco i Andalusien lakker nu mod enden. Gæsterne har i denne uge prøvet kræfter med matrixgrupper, fremlæggelse på engelsk om alternativ energi, smagt på dansk litteratur, og trænet hjernen og kroppen med quiz på engelsk og diverse boldspil i hallen (PS: Spanierne vandt J). De kender endvidere til vores stolte vikingeophav; de har sågar talt hvor mange kvindegrave og mandegrave, der er på Lindholmhøje. De har deltaget i billedkunst, historie, kinesisk- og engelskundervisning og lært nye undervisningsformer.

2d fungerede som turistguider i Århus mandag, hvilket imponerede de spanske lærere og elever. Tirsdag besøgte spanierne først borgmesteren og derefter præsten i Støvring. Begge besøg var en stor oplevelse for dem. Onsdagens blæsevejr med 15 m/s gjorde Skagensmalernes motiver forundeligt nærværende med skumsprøjt og sandfygning. Onsdag aften havde vi afskedsmiddag ”conviviencia” med festlige indslag fra både Andalusien og Støvring. Forældrene sørgede for et overdådighedshorn af lækker mad.

Det har været en uge fyldt med kultur – og skolerelaterede oplevelser. En værdifuld udveksling, som lærer eleverne alt det, som de ikke kan lære i klasseværelset.

Tusinde tak til alle deltagende kolleger!

Karen og Heidi