Dimission 2017

Dimission 2017

Ved dimission på Støvring Gymnasium 22. juni blev der sagt et stort og varmt tak til alle 130 studenter. Det blev en festlig og glad eftermiddag.

I indledningen blev der sagt tak til forældrene for ”lån” af deres børn, der nu er voksne og på vej videre i livet. Der var ligeledes en stor tak og blomster til Adam Dam og Lærke Dalgård for deres store arbejde med formandskabet i skolens elevråd.

I sin dimissionstale tog rektor Jens Nielsen fat på de mange fantastiske egenskaber, han ser hos de unge studenter. Men fotos og eksempler fra deres tre år på gymnasiet fremhævede han, at disse egenskaber er afgørende både som menneske og på arbejdspladser. Han sagde til studenterne:

”I indgår fællesskaber”, ”I sætter i gang”, ”I er kreative og innovative”, ”I er fagligt ambitiøse” og ”I er nysgerrige på hele verden, I er globale”.

Dernæst påpegede han, at netop denne dannelse er lige så vigtig som den uddannelse, de har fået på Støvring Gymnasium. Dannelsen er for livet. Og han sluttede med at citerer USA’s tidligere præcident Barak Obama med ordene:

Alt har sin tid

Og nu er det tid til forandring

Lad ikke din frygt og tvivl styre forandringerne i dit liv

Men derimod dine drømme, forhåbninger og målsætninger

Læs talen her

Herefter gik Jeppe Bjerring Eriksen på talerstolen, han talte på vegne af alle eleverne. Han startede lidt drillende med at rulle en meterlang tale ud – droppede den, og fandt en kortere tale i inderlommen.

Også Jeppe tog fat i den dannelse han og kammeraterne har fået på Støvring Gymnasium. Han fokuserede på ”demokratidannelsen”, som han mente, har gjort eleverne til selvstændige, fornuftstænkende mennesker.

Han påpegede, at alle har kæmpet bravt og hårdt for de gode oplevelser og de gode resultater, og han sluttede med en varm henvisning til klasserne 3a, 3b, 3c, 3d, 3e og 3f.

Læs talen her

”Tak til Støvring Gymnasium – lærere, ledelse og ikke mindst jer, mine (hold nu fast) fuldt ud Acceptable, meget Begavede, yderst Civiliserede, utrolig Dybsindige, på alle måder Elegante og ikke mindst helt Fantastiske studiekammerater”

2.g MUSIK A-niveau leverede underholdning med to sange og lærerne gav den også som sangkor, hvor de sang ”Held og Lykke” til studenterne.

Dagen sluttede med uddeling af legater.

Efter dimissionen var der fotografering af årets glade studenter og middag sammen med deres lærere.

Hvem fik legater Studenter 2017