Dimission 2018

Rekordstor dimission på Støvring Gymnasium

En meget varm sommerdag, torsdag d. 28. juni, blev til en helt særlig dag for 188 elever fra Støvring Gymnasium. Det blev dagen hvor de dimitterede som STX studenter. Samtidig var det også en særlig dag for Støvring Gymnasium, som slog rekord med største årgang dimittender nogensinde. Det hele blev markeret i Arena Himmerland med underholdning, taler og ikke mindst overrækkelse af eksamensbeviser.

Efter overrækkelsen holdt rektor Jens Nielsen sin dimissionstale til studenterne, hvor han bl.a. satte fokus på den stærke elevkultur der er på Støvring Gymnasium og på hvordan eleverne hver dag bidrager positivt.

Dimissionstalen

Herefter indtog Linea Winkler Pedersen-Ulrich scenen og gav en både rørende og flot elevtale. Med udgangspunkt i sin egen dannelsesrejse gennem gymnasiet og teenageårene, konstaterede hun følgende:

”De fleste af os er blevet 18 her på gymnasiet, vi er blevet myndige, vi har fået stemmeret, nogle har fået kørekort og nogle er flyttet hjemmefra. Men ud over de fysiske omstændigheder så har Støvring Gymnasium givet os noget livsændrende, for der ligger mere end blot uddannelse i denne hue, der ligger dannelse.”

Efter Lineas tale var der tid til at uddele de traditionsrige legater.

Lineas tale Legater