Forårsfest 2017

Forårsfest 2017

Så er forårsfesten forbi og det blev et brag af musikalske oplevelser med efterfølgende caféhygge for næsten 900 gæster!

Som bekendt er det en tradition, at 1.g-klasserne optræder med egne sange og flotte sceneshows. Der blev kæmpet hårdt om pladserne da det giver point til den store sofakonkurrence. De forrygende værter var Emma Helene Knarreborg og Aksel Lai Thomasbjerg, som virkelig satte rammen for showet med deres ‘prank’ om at komme for sent til showet.

Dommerpanelet bestod i år af Mette Rasmussen, Svend Sørensen, Skjold Alsted Søndergaard 3.b og Benedikte Degn Mikkelsen 3.a.

Placeringen blev:

  • Vinderklassen blev 1.b for deres stemningsfyldte sang ”Donald”, som en politisk kommentar til det amerikanske valg. Dommerne havde lagt vægt på helhedsindtrykket og selvfølgelig sangens kvalitet
  • Andenpladsen gik til 1.c for deres energiske og ørehængende sang ”Million”
  • Tredjepladsen gik til 1.y for den opfindsomme og sjove “Instakongen”.

Under voteringen blev publikum kompetent underholdt af 2.g MUS, 3.g MUS og ikke mindst Silver Soul. De viste hvor højt det musikalske talent på SGY faktisk er – hvilket er meget højt!

Efter koncerterne stod den på caféhygge i 2.g’ernes tema-caféer, hvor eleverne kæmpede om at have lavet den bedste café. Her kunne opleves alt fra Jazzcafé og Beach bar til eksempelvis Fourth of July-café. Der var bestemt ikke sparet på opfindsomheden og kreativiteten i de flotte caféer, og de satte en flot ramme for aftenens afslutning.