Studievalg Danmark

Studievalg på sgy

Studievalg Danmark vejleder om videregående uddannelse og de efterfølgende beskæftigelsesmuligheder.

På din skole er det Vita Schou, der er din lokale studievalg-vejleder.

I løbet af din tid på skolen kommer Vita på besøg flere gange for at holde oplæg om uddannelsessystemet, valg af videregående uddannelse og efterfølgende beskæftigelsesmuligheder, adgangskrav, ansøgning, optagelse mv.  På lectio kan du se, hvornår præcis din klasse skal deltage.

Kontakt til Studievalgs vejleder

Vita Schou har desuden træffetid på Støvring Gymnasium ca. hver 3.-4. uge. I forbindelse med de faste træffetider har du mulighed for at få en individuel samtale om dine spørgsmål, overvejelser og ønsker med hensyn til dit valg af videregående uddannelse, eller hvis du er i tvivl om, hvad du vil efter din studentereksamen.

I dette skoleår har Vita træffetider på følgende datoer: http://studievalg.dk/book/?center=7

Træffetiderne holdes i lokale 176 og du kan booke en tid på www.bookstudievalgnordjylland.dk. Her vælger du Støvring Gymnasium på skolelisten. Dernæst vælges den dato og det tidspunkt, du ønsker at booke, og du skal til slut angive dine kontaktoplysninger. Du får en kvittering for din booking pr. mail og siden en sms-påmindelse på dagen for træffetiden.

Du kan også træffe Vita Schou på telefon 33 33 20 19 eller pr. mail vas@studievalg.dk

Vejledningen er et tilbud til dig, og du er altid velkommen – også når du er færdig med gymnasiet.

Information om videregående uddannelse?

Der er mange ting, som du selv kan gøre for at få information om videregående uddannelse og de efterfølgende beskæftigelsesmuligheder.  Du kan fx bruge uddannelsesportalen www.UddannelsesGuiden.dk.

Her kan du finde information om næsten alt, der har med videregående uddannelse og de efterfølgende beskæftigelsesmuligheder at gøre. Du kan fx finde ud af, hvordan forskellige uddannelser er opbygget, hvor du kan tage dem, hvilke adgangskrav de har, samt hvilke jobmuligheder uddannelsen giver. Der er også links til uddannelsesstedernes hjemmesider, hvor du kan hente mere detaljeret information om lige præcis den uddannelse, du er interesseret i.

Se mere om Center Nordjylland på www.ug.dk/studievalg/studievalgnordjylland

Andre gode online muligheder er Adgangskortet og Studentum.

Din vejleder på Støvring Gymnasium

På Støvring Gymnasium er det Vita Schou, der er din lokale Studievalg-vejleder.

Mail Vita Schou
Vita Schou fra Studievalg Nordjylland