Om SGY

Støvring Gymnasium

Støvring Gymnasium ligger i Himmerland 22 km syd for Aalborg. Skolen er stadig en ung skole med ca. 500 elever og 50 lærere. På SGY har vi en tradition for at fastholde en høj faglig kvalitet og dyrkelse af de kreative og musiske emner.

Bestyrelse og dokumenter Organisation
Billede af skolen fra oven - luftfoto

Vi tager hånd om den enkelte elev

På SGY er der altid mulighed for at få hjælp hvad enten det er læsevejledere, gymnasievejledere eller en psykolog du har brug for at tale med. Her kan du se de forskellige muligheder du har for at få hjælp.

Regler og politikker for elever på Støvring Gymnasium

Studie- og ordensregler som gælder alle elever på skolen. Herunder regler for udlandsrejser, ekskursioner, festaktiviteter og andet.

Forsikringer

Støvring Gymnasium har ikke nogen forsikring, der dækker elevers ansvar. Skolen har heller ikke tegnet ulykkes- eller tyveriforsikring for eleverne. Det er derfor op til familierne selv at overveje, hvilke former for forsikringsdækning man ønsker.

I forbindelse med udlandsrejser er det gule sygesikringsbevis ikke tilstrækkeligt. Hjemmet skal sikre, at eleven har en rejseforsikring, der også dækker hjemtransport ved alvorlig sygdom/tilskadekomst.

Skolens studie- og kompetenceplan og fastholdelsespolitik

Skolens studie- og kompetenceplan og fastholdelsesstrategi. Åbnes som en pdf-fil.

Studie- og kompetenceplan Fastholdelsesstrategi
Elever

Skolens bibliotek

På SGY har vi vores eget bibliotek, som er åbent hver dag fra kl. 8.30-14.00.

Læs mere her
To bøger på et bibliotek

Nordjyske Gymnasiers Akademi

Læs mere her Se video