3.g’ernes sidste skoledag

Sidste skoledag for 3.g

Skinnende sol, store smil og syngende snart-studenter: Stemningen var høj onsdag formiddag, da skolens 3.g elever mødte op på skolen for at fejre deres sidste skoledag. Der var kostumer i alle regnbuens farver, udformninger og temaer… Cowboys, mexicanere, bierfest, brandfolk, rotter, sommerfugle og ja sågar adskillige fuldt oppustede hajer og T-Rex.

Dagens program begyndte som altid med en rundboldkamp mod skolens ansatte. Kampens resultat endte vist nok med en kneben sejr til 3.g’erne 😊 Stemningen var til gengæld lige så strålende som solen.

Efter rundboldkampen var der, som traditionen foreskriver, underholdning ved scenen for alle elever. Årets værter var Alex Andersen fra 2.a og Jakobe Vestergaard fra 2.e. De skød showet i gang med et dansebrag til hujen og klapsalver fra salen. Hver 3.g-klasse havde derefter forberedt et underholdende videoindslag, hvor de sagde tak for de sidste tre år, og så blev årets kåringer også uddelt.

sidste-skoledag

Igen i år bød skolen efter underholdningen på lækker frokost for 3.g’erne og deres lærere på fællesarealet foran kantinen, og derefter blev det hele lidt mere alvorligt da Svend traditionen tro gik i gang med offentliggørelsen af eksamensplanen. Der blev bådet jublet og grædt og kl. 13.15 var det hele slut, og nu venter en tid med diverse eksamener, inden huer kommer på sidst i juni.