3.g’ernes sidste skoledag

Sidste skoledag for 3.g’erne

En flot sommerdag i torsdags satte rammen for 3.g’ernes sidste skoledag. Traditionen tro startede dagen med den prestigefyldte fodboldkamp: Lærerne vs. 3.g. Vi skulle et stykke ind i kampen før der blev scoret til 1-0 til lærerne. Kort før det sidste fløjt udlignede 3.g’erne til 1-1 og trods forlænget spilletid måtte vi i straffesparkskonkurrence for at finde vinderen. 3.g’erne missede første skud og Regnar kunne nu afgøre kampen. Med sin store erfaring og træfsikkerhed formåede han at placere bolden i nettet og sikrede lærerne sejren på 2-1.

Herefter var et propfyldt fællesareal klar til årets kåringer. Fra scenen blev der uddelt forgyldte barbier til vinderne af alt fra årets klasse (3.c) og årets makkerpar (Sine og Martine 3.y) til årets wannabe 3.g’er (Duncan 2.x). Klassernes underholdning var næste programpunkt, og de skuffede ikke, når det kom til at inddrage lærerne i semipinlige situationer. Vi skulle bl.a. se en lokal udgave af Stormester samt 3.d´s fortolkning af udvalgte læreres morgenrutiner.

Efter fællesspisning med lærere og tale fra Jens kom dagens højdepunkt – nemlig Svends offentliggørelse af de mundtlige eksamener. Modtagelsen var med både gråd og glæde og var samtidig startskuddet på en lang eksamensperiode.

Tak for et godt år til alle 3.g’ere og I ønskes en god eksamensperiode.