Gallafest 2019

Den årlige gallafest – Les Lanciers

Fredag d. 29. november var det atter tid til den store gallafest med lanciers for alle årgange. Det var som altid en stor succes – og alle tre årgange havde virkelig glædet sig og gjort noget ud af både dans og outfit J

Først på gulvet var 1.g’erne. Idrætslærerne havde igen i år noget af en opgave i at få styr på den yngste årgang. Men det lykkedes at få stillet op og gennemført dansen. Men det er vist godt, at der stadig er et par år til at forældrene skal se på:-)

2.g’erne var næste årgang på gulvet – og her var der mere styr på det. Både alder og rutine kunne mærkes ? Flot gennemført dans.

Til sidst var det 3.g’ernes tur til at skinne igennem på gulvet. En propfyldt hal med familie, elever, venner, dommere og idrætslærere var vidne til et yderst stilfuld arrangement med de flotteste kjoler, laksko og dansetrin. Det var tydeligt, at de gav dansen alt, hvad de havde.

Dommerne, Cecilie Pape Madsen og Sarah Wulf Hansen – som begge er tidligere SGY-elever – vurderede løbende alle tre årganges par og kvadriller ud fra kriterier såsom bevægelseskvalitet, udstråling, påklædning og evne til at følge musikkens taktslag. Vinderne blev afsløret på scenen.

Stort tillykke til vinderne – og tak for en skøn aften til alle!