Besøg fra Spanien

Besøg fra Spanien

En berigende hektisk uge med spansk udveksling fra IES Los Pedroches i Pozoblanco i Andalusien er omme. Vi har haft besøg af nogle livsglade og nysgerrige unge mennesker, der har analyseret engelsk horrormovies, lavet chai chi, danset lanciers samt stiftet bekendtskab med de gæve vikinger. Sammen med de danske værter har de mødt den danske hygge med fællesspisning og spilleaften, været i Zoo, sunget og optrådt med Karaoke, samt for første gang bogstavelig talt været på glat is i Skøjtehallen i Ålborg. Desuden har de været på ekskursioner til Skagen, hvor de bl.a. besøgte Bunkermuseet og til Århus, hvor vi som noget nyt besøgte Bylageret og hørte om udviklingen af det nye havneområde. Sidst men ikke mindst var besøget til Lindholmhøje som altid et hit.

Et fælles projekt for hele ugen var, at vært og gæst skulle lave et dagbogsindlæg på engelsk med billeder og fortællinger af deres oplevelser til vores fælles dagbog, som I kan læse på her.

For såvel lærere som elever har det været en stor og værdigfuld erfaring at møde andre kulturer og opdage, hvor meget vi kan lære af hinanden. Ægte interkulturelle erfaringer som ikke kan læres  i klasserummet.

Vi vil gerne takke alle deltagende kolleger for altid at være behjælpelige under besøgene af vores spanske partnerskoler?