Besøg fra Xiuzhou High School i Kina

Besøg fra Xiuzhou High School i Kina

De kinesiske elever og lærere kom til os lørdag formiddag d. 12. august. Værtsfamilierne tog straks de 7 piger og 2 drenge med hjem, og Jens tog de to lærere Jin og Ma med til Comwell i Rebild.

Søndag bød på en fantastisk smuk tur med sejlskibet Agape på Mariager Fjord.

Mandag var alle i Legoland. Tirsdag deltog eleverne i første skoledag og de fik et besøg på Rebild Ungdomsskoles Ungecenter. Onsdag bød på historieundervisning og et besøg på Lindholm Høje, hvorefter der var arrangeret bowling i Ålborg. Torsdag var der tur til Århus med besøg bl.a. i Den gamle By og på Aros. Torsdag aften var der afskedsmiddag med værtsfamilierne, her deltog også Li Xing, Helena, Susan og Niels Ole Vonsild, der for 17 år siden var med til at skabe de gode relationer mellem vore tog skoler.

Fredag deltog kineserne i undervisning på Karensmindeskolen, på Støvring Gymnasium og vi afsluttede med et besøg i Støvring Kirke, hvor Caris Johansen tog varmt imod os og fortalte om den danske folkekirke.

Det har været et mangfoldigt program, tusind tak til jer alle – værtselever, værtsfamilier, elever og lærere på Støvring Gymnasium og alle, der har hjulpet med at få dette besøg til at lykkes.

Fredag eftermiddag d. 18. august tog vi afsked med kineserne i Ålborg Lufthavn, og vi har fået melding om, at de er landet godt og sikkert i Shanghai. De glæder sig til, at vi sender elever og lærere til Kina i oktober.