Idrætsdag 2019

Årets idrætsdag

Fredag d. 6. september deltog skolens elever i den årlige idrætsdag, som var præget af hygge, fællesskab og våde kostumer.

Dagen startede med en fælles opvarmning, som traditionen tro blev afholdt af læreren Martin Kraglund. Opvarmningen var en dansesession med lydeffekter, spark og bokseslag, som blev omfavnet af latter fra elever fra alle årgange.

Derefter blev der taget hul på de mange discipliner. Disciplinerne bestod af både indendørs- og udendørs aktiviteter. Indendørs stod den på bordtennis, dans, volleyball og skak. Udendørs blev der spillet en temmelig våd og mudret omgang fodbold, hockey og rundbold. De to lærere Mette Rasmussen og Tina Olesen fortæller at eleverne har været meget engagerede; ”Af banen, af banen! Der har været kampgejst, fight og vilje. Kampene har været tætte og der har været en fintælling af point.

Alt i alt har det været en super god dag på trods af det dårlige vejforhold!”

Dagen sluttede med en omgang våd tovtræk på fodboldbanen, hvor de regerende mestre fra sidste år, nemlig x-klasserne, var stærkt opsatte på at bevare titlerne. Det gik ikke anderledes end, at vinderne blev 1n, 2x og 3x. Stort tillykke!

/Katrine og Johanne 3.d