Filmgalla 2018

Filmgalla 2018

14 film var i centrum, da SGY rullede den røde løber ud og skænkede champagne i glassene i forbindelse med mediefags årlige filmgalla. Traditionen tro var eleverne mødt op i festtøj og med store forventninger om at lige netop deres film måske skulle vinde en pris.

I år var der 11 filmpriser på højkant og niveauet på filmene var generelt meget højt. Det blev filmen (U)SKYLD, der løb med den mest prestigefyldte pris ”Bedste film”. Filmen er produceret af Josefine, Emma, Helena og Andreas fra 2.b. Filmen vandt også prisen for ”Bedste billeder”, ”Bedste klipning” og ”Bedste ide”, dog skarpt forfulgt af filmen ”Kontorkampen”, der også var nomineret i mange kategorier og vandt prisen for ”Bedste lydside” og ”Bedste anslag”. Kontorkampen er produceret af Emma Lange Simonsen.

”Bedste 1.g-film” gik til Den Gyldne Middelvej, som er produceret af Alexander, Line, Marc, Sofie og Thomas fra 1.b.

Publikum var dog ikke enige med dommerne og filmen Ven eller Fjende vandt årets ”Publikumspris”. Den er produceret af Alexander, Anders, Christian Pedersen, Lasse og Nadja fra henholdsvis 1.a og 1.y.

Årets værter var Mads og Tobias fra 3.b og dommerpanelet bestod i år af Andreas Sørensen, Caroline Jensen og Oscar Steen Jørgensen.