Forårsfest 2019

forårsfest 2019

Fredag d. 5. april 2019 løb vores traditionelle Grand Prix af stablen. Hver 1.g klasse har komponeret melodi og skrevet tekst til deres helt eget nummer, som de fremførte det med stor fantasi, entusiasme og ikke mindst engagement. Og der var mange gode numre, men kun et kunne jo vinde. Det blev 1a’s nummer: Ikke mere splid. Begrundelsen for, at de vandt, var naturligvis tekst og musik og også en helt stribe af dygtige musikere og sangere. Men 1.ey’s nummer: Det er kun 1.g gav bestemt 1.a kamp til stregen. Også her var der gode musikere og sangere, stor variation og bred deltagelse fra klassens side samt ikke mindst et godt og velkendt tema.

Mens Grand Prix dommerne voterede fik vi aftenens bedste underholdning: Musik B med den legende violin. Musik A holdet, der spillede varieret og strålende. Og skolens helt eget orkester SILVER SOUL sluttede af med to vidunderlige numre. Ikke mindst nød vi Lærkes og Magnus’ og resten af Musik A’s Englishman in New York. Også her var der stor applaus hele vejen igennem. Stor applaus høstede dommerne og især de to konferenciers som på fantastisk vis gelejdede os gennem aftenen, tusind tak til Helena Quist Kristensen, 3b og Jonathan Madsen Bendtholm, 3c.

Aftenens 2. del foregik i Arena Himmerland, hvor hver 2.g klasse havde forberedt en café over et tema. Der var meget forskelige temaer og her kan nævnes 2d’s Café safari, 2y’s Café Zorba og 2x’s Valhalla. Der var meget forskellige muligheder for at få noget at spise og drikke, så alle burde kunne finde noget at sætte pris på. Café Zorba havde også tombola, men det som ud som om Regnar ret hurtigt vandt alle gevinsterne! Hvilken café, der løber af med pointene for bedste café, ved vi ikke, før end regnskabet er gjort op. Men ud fra ide og udsmykning er der mange gode kandidater.

Tusind tak for en velforberedt og dejlig, dejlig aften!

/Jytte