Nordjyske Nyskabere i finalen

To hold fra SGY er videre i finalen

Torsdag d. 3. november indtog Stay Safe, Chillpill.ow og team Granøl Gigantium i Aalborg, hvor semifinalen i innovationskonkurrencen, Nordjyske Nyskabere, skulle afholdes. Standene blev blandt andet pyntet op med snolder, flotte plancher og gran fra Rold skov og på scenen blev de ti dommere præsenteret. Dommerpanelet udgjorde alt fra app-specialister, politikere, iværksættere og markedsføringsfolk.

Grupperne pitchede deres ideer foran et koncentreret dommerpanel, og efterfølgende var der åbnet op for kritiske spørgsmål. Mens voteringsrunden fandt sted, lyttede deltagerne til to inspirerende oplæg om, hvordan man skaber succes som iværksætter.

Vores elever var allerede godt på vej, for kort tid efter modtog vi beskeden om, at både Stay Safe og Granøls-drengene var blandt de fem hold, der var gået videre til finalen d. 6 december i Utzon centret. Dagen sluttede af med buketter, billeder og sejrsdans.

Det var en fornøjelse at kigge med fra sidelinjen hele dagen. Eleverne var velforberedte, selvstændige, overbevisende og charmerende.

Sara Frederiksen