Nordjyske Nyskabere – nu med to hold i semifinalen

To hold er i semifinalen

Aldrig har interessen for Nordjyske Nyskabere været så stor. Vi startede med otte tilmeldte hold, og vi endte med at sende fem hold videre til selve innovationskonkurrencen. Det drejede sig om Milkman, Yggdrasil, Venus, batteridrengene og 2a pigerne med deres Sprogapp Helloh.

For tre uger siden var de fem hold nede at pitche deres ideer for et meget engageret og energisk dommerpanel fra Businesspark Rebild. Med en god portion humor gav Brith, Direktøren for Business Park Nord, og hendes to kolleger Pia og Malene, konstruktiv feedback til vores hold inden de skulle sendes videre til den hårde workshop i Tranum. Ved to af ideerne udbrød dommerpanelet: ”Det et mildest talt genialt” og på et tidspunkt synes jeg også at høre følgende: ”Hvis nogen lækker den her idé inden konkurrencen, så er vi nødt til at slå dem ihjel”:-)

I sidste uge blev holdene så sendt til Tranum, og i mandags fik vi beskeden om, at vi har fået to hold med i semifinalen d. 1. november. Det blev de to hold, hvis ideer dommerpanelet beskrev som geniale. Det bliver spændende at se, om dommerne ved Nordjyske Nyskabere er lige så vilde med batteridrengene og sprog-appen som Brith og hendes kolleger. Fortsættelse følger…

Af Sara Frederiksen