Skolens fødselsdag 2018

Skolens fødselsdag

SGY fylder 40 år og det blev på festligste vis markeret med den årlige kagedyst mellem skolens 18 klasser. Dommerne Sara, Emil og Jacob var på en særdeles vanskelig opgave med at smage og vurdere kunstnerisk udtryk på de 18 kager. De oplevede et bryllup, babyshower, krybbespil, 80’ernes aerobis, OL i tennis, en romantisk middag med musik og de besøgte SGY campen til feSGYval.

Mens dommerne voterede var der i ventetiden kræs for øregangene med skolens kor og skolens musikhold der gav den max gas på scenen – 2.g musikholdet med nummeret Birthday og 3.g musikholdet med nummeret Ung kniv af The minds of 99.

Dagen sluttede i hallen med show af Jan Hellesøe, den talentfulde ekspert i psykologisk manipulation, hypnotisør og illusionist. Desuden kendt fra sit TV-show på DR3 ”Fuckr med dn hjrne”. Der var eksperimenter med hele publikummet og med enkelte personer.  Et utroligt show i ordets mest konkrete betydning – et show med humor, manipulerende indslag og ikke mindst hypnose. En overvældende måde at afslutte en 40 års fødselsdag.

Og endelig nåede vi til afgørelsen på kagekonkurrencen, hvor dommerne skulle uddele point for smag, udseende, tema og servering – Mæt både af kage og indtryk var dommerne alligevel rørende enige om, at 2.x’s kage overgik dem alle. De havde lavet et fantastisk tempereringsarbejde med chokoladen, som var sjældent set i den liga. Dommerne blev hentet som VIP’s, fik eget bord og fik serveret den lækreste Gateau Marcel. Dermed hentede klassen point hjem til den vigtige sofakonkurrence. 2. pladsen gik til 2.a og deres julekrybbe og 3. pladsen fik 2.c for deres 80’er aerobics tema.