Udvekslingsrejse til Canada 2023

2.a i Canada

Sændag d. 12. marts mødet 2.a i Aalborg lufthavn og landede 18 timer efter i Calgary lufthavn. Her blev vi alle hentet af vores hostfamilier, som vi skulle tilbringe ugen ved. Hos dem oplevede vi, hvordan en normal hverdag i Calgary ser ud og de viste os de forskellige seværdigheder i byen.
Mandag, tirsdag og torsdag var vi alle i skole med vores host brødre/søstre og opleve en almindelig skoledag. Vi fulgte dem rundt til deres timer og oplevede blandt andet fag som art, drama, computer science og cosmetology. I løbet af ugen lavede vi forskellige aktiviteter med vores værter: skøjte på en frossen sø i parken, rockclimbing, ghosttour, Calgary Tower og mange var på shoppetur i de store malls.
Fredag skulle vi forlade vores hostfamilier og det var for mange med triste miner. Vi begav os herefter mod Lake Louise, hvor vi fik 4 timer til at udforske området. Her skøjtede vi, stod på langrend ski og fandt et frossent vandfald. Vi tog derefter bussen videre mod Banff, hvor vi skulle tilbringe de sidste dage af turen.
Mandag stod den på en lang tur på 16 timer hjem. Vi var så heldige at spotte både nordlys og stjerneskud på vejen hjem, da vi fløj over Grønland og Island.
2.a siger tak for en god tur. Og tak til søde Karen og Jacob for at tage os med:-)