Skolens psykolog

Skolens psykologer

Hvis du mangler motivation, føler dig ensom eller udenfor, er kørt fast i problemer, eller har oplevet sorg eller anden krise, er det muligt at få op til 5 rådgivende samtaler. Du kan gå til din elevvejleder og få en snak om, hvorvidt en samtale med en psykolog er noget for dig. Eller du kan selv tage direkte kontakt til vores psykologer (se hvordan nedenfor).

På Støvring Gymnasium er der to psykologer: Laila Fauerskov Duch og Line Kvist Carl.

Laila Fauerskov Duch er på skolen følgende dage:

Onsdage fra 8.00-15.00 samt fredage i ulige uger fra 8.00-14.00

Line Kvist Carl er på skolen følgende dage:

Tirsdage kl.8.30–11.30 samt torsdage kl.8.30–11.30.

Fravær for tider hos psykologerne registreres men tælles ikke med, hvis navn eller psykolog angives i fraværsårsager.

Som autoriseret psykolog har man tavshedspligt og journalpligt.

Laila Fauerskov Duch:

Den første samtale med mig vil tage udgangspunkt i, hvad du ønsker hjælp til, og dit liv som det er lige nu. Vi vil her sammen finde ud af, hvad der er det bedste tilbud for dig.

Finder vi ud af, at der er andre tilbud, som er mere relevante for dig, vil enten jeg eller din elevvejleder hjælpe dig videre i systemet, så du kan få den hjælp, du har brug for.

Jeg henviser ofte til og arbejder sammen med; Praktiserende læger med henblik på et psykologforløb via sygesikringen eller via psykiatrien, Etnisk Ung, TUBA, Ungerådgivningen, Headspace, Børn Unge og Sorg, Skyggebørn, Misbrugscenter Fortunavej mfl.

Det er også muligt at få virtuelle samtaler via Teams. Det kan være i tilfælde, hvor man ikke har lyst til at mødes på skolen, hvis det er svært at finde tider, der passer, eller hvis man er hjemme af en eller anden grund, men alligevel ønsker samtaler. Ønsker man virtuelle samtaler angives dette blot ved henvendelse.

Jeg har det meste af tiden mellem 4 og 8 ugers ventetid, og man får ved henvendelse med ventetid over 14 dage tilsendt en liste med andre muligheder for (akut)hjælp.

Hvis du vil i kontakt med mig, kan du kontakte din elevvejleder eller sende mig en sms med navn, klasse, skole på tlf. 61 46 81 55, du er også meget velkommen til at ringe, tager jeg ikke telefonen kan du lægge en besked. Så ringer jeg tilbage, så snart jeg kan.

Du kan også skrive en besked via Lectio eller en mail til lfd@mf-gym.dk husk også her at skrive navn, klasse og skole, disse tjekker jeg ca. en gang om dagen, og der vil ofte være lidt længere svartid her end pr. telefon.

Skriv gerne et par ord om, hvad du gerne vil tale med mig om, når du henvender dig, hvis du kan. Ellers finder vi ud af det, når vi ses. Jeg holder til i lokale 176.

Med venlig hilsen Laila Fauerskov Duch, psykolog på SGY.

Laila Fauerskov Duch

Psykolog
LFD@mf-gym.dk

Send email

Line Kvist Carl

Psykolog
lkc@sgy.dk

Send email