Studietur til London med 2.b

Studietur til London med 2.b

I god behold og hjemvendt fra 2.B’s studietur til London sidder man allerede med lysten til at tage af sted igen. På trods af at turen blev skudt skidt i gang med 4 timers forsinkelse og en syg mands forfærdelige handlinger ved det britiske parlament, mens vi var derovre, så var det i det store hele en vellykket tur. Oplevelserne og seværdighederne var mange. Seværdighederne blev formidlet fra os til os med elevoplæg om udvalgte attraktioner.

På sin vis var vores studietur ikke en klassisk studietur, idet meget af ansvaret var lagt over på os elever, som i grupper af 4-5 stykker selv skulle bevæge os rundt i London og opleve det, vi havde lyst til. Vi var dog pålagt en todelt opgave. Den ene del af opgaven var at lave en videoguide om London. Videoen skulle formidles til en målgruppe på alder med os og skulle indeholde levende billeder og information om 7 seværdigheder. Heraf skulle mindst to af seværdighederne være film locations.

Den anden del af opgaven var en kvartersanalyse, hvor vi i hver gruppe havde fået tildelt et kvarter, vi skulle besøge. I kvarteret skulle vi finde en person at interviewe, hvilket for de fleste af os viste sig at være meget grænseoverskridende.

Londonturen med 2.B bliver helt sikkert et af de højdepunkter i gymnasietiden, som vi kommer til at tænke tilbage på en gang i fremtiden.