Tenerife

2.e og Tenerife

I november var abroad-klassen 2.e på studietur hos vores partnerskole i San Christobal de la Laguna på Tenerife. Udover at nyde det lækre vejr oplevede 2.e den lokale skolekultur og storslåede natur.

Den første dag startede vi med at komme ind i nogle klasser og fik en præsentation af elevernes undervisning. Derefter fik vi en guidet tur i den gamle del af skolen. Efter skoletiden lavede vi hver især aktiviteter med vores værtsfamilier, hvor vi fik øvet det spanske og oplevede deres hverdag.

Nanna Brix, 2.e

Genbesøg

I april prøvede eleverne fra Tenerife tilsvarende kræfter med hvordan de danske gymnasieelever arbejder og modtager undervisning. Glæden og krammene var store, da spanierne ankom til Støvring, hvor 2.e havde planlagt et hyggeligt og spændende program for de følgende dage. Der blev både tid til gymnasiefest, skovtur i Rebild Bakker, ture til Aarhus og Skagen og selvfølgelig undervisning på skolen.

De spanske elever boede privat hos 2.e’s familier, hvilket gav tid til masser af hyggestunder, hvor gæsterne fik smagt på dansk mad og prøvet at bo i et dansk hjem.